Beschikbaarheid

Chalets

Vakantiehuizen

Snel zoeken en boeken

 

Achensee skigebied Tirol

Het skigebied Achensee ligt op de grens tussen Beieren in Duitsland en het Oostenrijkse Tirol, niet ver van het Duitse München op ongeveer 1, 5 uur rijden. Het skigebied Achensee in Tirolis een redelijk klein skigebied, met in het midden van dit skigebied in Oostenrijk het prachtige bergmeer met de toepasselijke naam de Achensee.

 

De dorpen Maurach en Pertisau zijn gelegen om dit meer in het wintersport skigebied Achensee. De gevorderden Skiërs en de beginnende Skiërs kunnen hier heerlijk skiën op de verschillende skiafdalingen want met de veelzijdige skipas van wintersportskigebied Achensee kunt u gebruikmaken van de ski en sleepliften van de Zwölferkopf/Karwendel bij Pertisau, Christlum bij Achenkirch en Rofan bij Maurach.

 

Met de gratis skibus bereikt u de verschillende afdalingen van dit skigebied. Het wintersport skigebied Achensee is een waar paradijs voor langlaufers met circa 183 kilometer loipes en de vele wandelroutes brengen wintersport wandelliefhebbers langs de gezellige hutten waar zij kunnen genieten van prachtige vergezichten.

Wintersport skigebied Achensee

Het wintersport skigebied Achensee ligt op een Hoogte: 930 – 1870 m.