Beschikbaarheid

Chalets

Vakantiehuizen

Snel zoeken en boeken

 

Achental skigebied Tirol

Het skigebied Ferienregion Achental of Achensee in Oostenrijk, een idyllisch Wintersport gebied in Oostenrijk tussen de hoge bergen en het grootste meer van Tirol, ligt het ski gebied en Wintersport gebied Achental, Achensee is een van de mooiste winter vakantie en uitgaans gebieden in de Alpen.

Het hart van het skigebied wordt gevormd door het grootste meer van Tirol de Achensee waar de 3 mooie Wintersport dorpen Achenkirch, Maurach en Pertisau liggen. In het Rofangebergte vind je nog het onbekende en kleine Wintersport dorp Steinberg. Wintersport dorp Achenkirch, op 930 Meter boven de zeespiegel gelegen, ligt aan de noord-over van de Achensee. Wintersport dorp Maurach, dit kleine plaatsje aan het grote Achensee meer ligt aan de zuidelijke over van de Achensee , en wordt omgeven door het Karwendel en Rofangebergte. Pertisau ligt aan de zuid west zijde van de Achensee.

Ski en Wintersport mogelijkheden in Achental

Wintersport met kinderen

Voor een winterport vakantie met kinderen is het Achental, Achensee skigebied in Oostenrijk uitermate geschikt Wintersport plaats Achensee beschikt namelijk over diverse kindvriendelijke ski afdalingen, waardoor dit sneeuwzekere skigebied ideaal is voor een Wintersport vakantie met de kinderen.

Beginnende Skiër en Kinderen

Voor de beginnende Skiër en kinderen is het ski gebied rond de Achensee in Oostenrijk uitermate geschikt, hier vind u nog rust en ruimte, met de Wintersport dorpen Achenkirch, Maurach en Pertisau in de buurt kunt u hier een prima winter vakantie houden met de kinderen.

Gevorderde Skiër

Het skigebied beschikt over ski afdalingen voor zowel de gevorderde als de licht gevorderde Skiërs. Het gebied rond Achenkirch heeft enkele zwarte pistes voor de gevorderde skiër. Langlaufen Rond om de Achensee vind je een van de grootste langlauf gebieden en routes in de Alpen In de winter worden er dagelijks 150 km langlauf loipes getrokken waarvan vele kilometers bestaan uit 4 sporen. De ski scholen in en om de Achensee bieden vele langlauf cursussen voor elke techniek o, a Skating Langlaufen, Nordic Cruising maar ook begeleide Langlauf tochten. Natuurlijk kunt u uw langlauf ski uitrusting huren bij de plaatselijke verhuurders in en rond de Achensee.

Achental, Achensee Skigebied gegevens