Beschikbaarheid

Chalets

Vakantiehuizen

Snel zoeken en boeken

 

Alpbachtal skigebied Tirol

Het skigebied Ferienregion Alpbachtal in Oostenrijk, ligt tussen de Kitzbüheler en Zillertaler Alpen, met de wintersport plaatsjes Alpbach, Brixlegg en Reith in het Alpbachtal is dit een prachtig, rustig en mooi skigebied. Alpbachtal skigebied is een samenvoeging van de ski gebieden de Reither Kogl en de Wiedersbergerhorn. Wintersport plaats Alpbach behoort tot het grootste dorp in het Aplbachtal skigebied. Alpbach is een van de mooiste wintersport dorpen van Oostenrijk en beschikt over prachtige overnachting mogelijkheden.

Ski en wintersport mogelijkheden in Alpbachtal

Wintersport met kinderen

Voor een winterportvakantie met kinderen is, Alpbachtal skigebied uitermate geschikt. Wintersportplaats Alpenbachtal beschikt namelijk over diverse kindvriendelijke ski afdalingen, waardoor het skigebied ideaal is voor een wintersport vakantie met de kinderen. Door de sneeuwinstallaties op de ski hellingen is het vrijwel altijd mogelijk te skiën en is Alpenbachtal dus eigenlijk een sneeuwzekere skibestemming.

Beginnende Skiër en Kinderen

Voor de beginnende Skiër en kinderen is het ski gebied Reither Kogl uitemate geschikt, het ligt ideaal t. o. v het wintersport dorp Alpbach en de hotels en andere overnachting accommodaties.

Gevorderde Skiër

Het skigebied Wiedersbergerhorn beschikt over ski afdalingen voor zowel de gevorderde als de licht gevorderde Skiërs . De laatstgenoemde is het grootst en beschikt over afdalingen voor elk niveau. Het Alpbachtal is een vrij breed dal en het ski gebied heeft genoeg te bieden met afwisselende ski pistes, toerafdalingen en een ongeprepareerde ski buckelpiste en is ook geschikt voor snowboarding.

Alpbachtal Skigebied gegevens