Beschikbaarheid

Chalets

Vakantiehuizen

Snel zoeken en boeken

 

Defereggental skigebied Tirol

Het skigebied Defereggental in zuid Tirol met als belangrijkste wintersportplaats St. Jakob heeft in de winter zijn eigen charme. Handenarbeid en traditie staan vooral in de kersttijd hoog in het vaandel in deze streek in zuid Tirol. Tussen de verschillende bossen en bergtoppen liggen pittoreske boerderijen hier ligt dit prachtige wintersport gebied en wintersport dorp St. Jakob.

 

Dit romantische wintersportgebied in zuid Tirol is ideaal voor een romantische arrenslee tocht of winter wandeling . Wandelaars en langlaufers zijn hier dus aan het juiste wintersport adres. Alpine Skiërs kunnen in skigebied Defereggental prachtige afdalingen maken over de brede skipisten welke tot een hoogte van 2500 meter gaan. In het skigebied Defereggental vind je verschillende overnachting mogelijkheden van vakantie huizen, woningen, chalets, pensions, hotels en ook groepen overnachting mogelijkheden.

 

In het skigebied Defereggental gelegen in het nationaal park Hohe Tauern heb je absolute sneeuwzekerheid deze garantie wordt onder meer geboden door het inzetten van sneeuw kanonnen om de wintersporter een onbezorgde wintersport vakantie te bieden.

Ski en wintersport mogelijkheden in Defereggental

Wintersport met kinderen

Voor een winterportvakantie met kinderen is het sneeuwzeker skigebied uitermate geschikt. Wintersport gebied Defereggental beschikt namelijk over diverse kindvriendelijke ski pistes, waardoor het skigebied Defereggental ideaal is voor een wintersport vakantie met de kinderen.

Beginnende Skiër en Kinderen

Voor de beginnende Skiër en kinderen is het ski gebied matige geëigend, het sneeuwzekere wintersport gebied Defereggental heeft vele hotels en andere overnachting accommodaties.

Gevorderde Skiër

Het sneeuwzeker skigebied Defereggental beschikt over 1 prachtige brede zwarte ski afdaling, maar voor de meer gevorderde Skiërs misschien net niet voldoende uitdaging.

Langlaufen

In de sneeuwzekere wintersportgebied Defereggental vind je mooie langlauf gebieden en routes in het nationaal park Hohe Tauern. In de winter worden er dagelijks langlauf loipes getrokken waarvan vele kilometers lang zijn.

Après Ski

Wintersport plaats St. Jakob is een gezellig wintersport dorp , maar heeft geen uitgesproken après ski traditie zoals bijvoorbeeld Gerlos.

Defereggental Skigebied gegevens