Beschikbaarheid

Chalets

Vakantiehuizen

Snel zoeken en boeken

 

Wintersporten in Gerlos

Gerlos is één van de meest Nederlandse skiplaatsen van Oostenrijk. Dit wil zeggen dat er ieder jaar weer vele Nederlanders naar de middelgrote bruisende wintersportplaats afreizen en dat Nederlanders hier het landschap echt domineren. Zo zijn er niet alleen vele Nederlanders te vinden in Gerlos, maar heeft de Oostenrijkse stad zich ook helemaal aangepast aan de Nederlandse bezoekers die ieder jaar weer terugkeren.

 

Dit zie je onder andere terug in de naar het Nederlands vertaalde menukaarten, de Nederlandse skileraren en de Nederlands georiënteerde cafés en restaurants. Het feit dat zo veel Nederlanders naar deze wintersportplaats afreizen voor een gezellige en sportieve vakantie, komt omdat Gerlos een veelzijdige, gezellige en bruisende bestemming is voor de wintersportvakantie.

 

Op deze pagina lees je meer over Gerlos. Zo lees je hoe hoog Gerlos ligt, hoeveel kilometer de piste van Gerlos in totaal bedraagt en wat je in Gerlos allemaal kunt doen, naast skiën en snowboarden. Daarnaast lees je hoe het uitgaansleven in Gerlos georganiseerd is en welke accommodaties je kunt vinden in deze wintersportstad.

Maak kennis met Gerlos

Gerlos is een middelgrote stad, die op 1300 meter hoog ligt. De wintersportbestemming heeft ongeveer 166 kilometer aan piste, met vele verschillende pistes en liften. Daar komt nog bij dat je niet alleen naar Gerlos af kunt reizen om te skiën of snowboarden, maar ook om je te vermaken met activiteiten zoals tennis, squash, wandelen, langlaufen, nachtrodelen en zelfs paragliden. Het feit dat deze stad zo veelzijdig is en vele activiteiten biedt voor de vakantieganger, maakt dat deze stad erg populair is als wintersportbestemming

 

Daar komt nog bij dat Gerlos bovendien een leuk uitgaansleven heeft. Zo vind je in deze stad talloze cafés en disco’s, die zelfs regelmatig Nederlandse dj’s en artiesten over de vloer hebben. Een voorbeeld van een leuke discotheek in Gerlos is de Country Club, onderdeel van Cin-Cin.

 

Heb je zin om een biertje te drinken in een wat rustigere omgeving, dan kun je terecht bij Cheers. Dit is een onderdeel van de Milchbar, een zeer populaire bar in Gerlos. Naast cafés en disco’s, kun je in Gerlos ook vele hotels, restaurants, winkels, appartementen en pensions vinden. Als je hier op vakantie gaat, heb je dan ook voldoende keuze bij het boeken van een accommodatie.