Blog Oostenrijk

Een mooi appartement in Oostenrijk huren

Een mooi appartement in Oostenrijk huren

Wat is er nu mooier dan om in de winter lekker door de sneeuw te lopen. Of nog beter: lekker te skiën of te langlaufen. Helaas is het in Nederland geen garantie dat er sneeuw ligt. Het is daarom goed om een appartement in Oostenrijk te huren om er de sneeuw op te zoeken. Door een appartement in Oostenrijk te huren is het mogelijk om volop van de sneeuw te genieten. En in Oostenrijk heb je in de winter altijd sneeuw. Dus het is goed om er een mooi appartement te gaan boeken om van de sneeuw te gaan genieten. Het is werkelijk te gek.

Een mooi appartement in Oostenrijk huren

Als je op wintersport wilt gaan dan kun je natuurlijk naar een hotel gaan in Oostenrijk. Ook kun je naar een gasthuis gaan of een bed and breakfast. Er zijn volop mogelijkheden en het beste kun je kiezen voor een plek welke past bij jouw budget en ook bij jouw wensen.

De voordelen van een appartement in Oostenrijk

De voordelen van een appartement in Oostenrijk is natuurlijk dat je volop privacy hebt. Je kunt zelf je eigen eten koken en hoeft niet iedere avond uit eten te gaan. Ook is het niet nodig om op tijd voor het eten aan tafel te komen. Je hebt meer vrijheid en je bent lekker op jezelf. Een nadeel kan zijn dat ze je bed niet komen opmaken, maar dat is eigenlijk ook in een handomdraai gedaan.

Skiën, langlaufen of lekker wandelen in de sneeuw

Als je naar Oostenrijk gaat dan kan je zelf kiezen wat je wilt doen. Je kunt gaan skiën, gaan langlaufen of gaan wandelen in de sneeuw. Ook kun je op de slee gaan genieten van de sneeuw. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is om een geweldige vakantie te maken in het mooie Oostenrijk.

Boek nog vandaag je wintersportvakantie!

Wacht niet langer en boek een mooie wintersportvakantie naar Oostenrijk. Zoek een mooi appartement in Oostenrijk uit om te verblijven en om er een mooie vakantie van te maken.

Achensee skigebied Tirol

Het skigebied Achensee ligt op de grens tussen Beieren in Duitsland en het Oostenrijkse Tirol, niet ver van het Duitse München op ongeveer 1, 5 uur rijden. Het skigebied Achensee in Tirolis een redelijk klein skigebied, met in het midden van dit skigebied in Oostenrijk het prachtige bergmeer met de toepasselijke naam de Achensee.

De dorpen Maurach en Pertisau zijn gelegen om dit meer in het wintersport skigebied Achensee. De gevorderden Skiërs en de beginnende Skiërs kunnen hier heerlijk skiën op de verschillende skiafdalingen want met de veelzijdige skipas van wintersportskigebied Achensee kunt u gebruikmaken van de ski en sleepliften van de Zwölferkopf/Karwendel bij Pertisau, Christlum bij Achenkirch en Rofan bij Maurach.

Met de gratis skibus bereikt u de verschillende afdalingen van dit skigebied. Het wintersport skigebied Achensee is een waar paradijs voor langlaufers met circa 183 kilometer loipes en de vele wandelroutes brengen wintersport wandelliefhebbers langs de gezellige hutten waar zij kunnen genieten van prachtige vergezichten.

Wintersport skigebied Achensee

Het wintersport skigebied Achensee ligt op een Hoogte: 930 – 1870 m.

    • Skipistes (totaal 54 km. )
    • Zwarte piste: 7 km
    • Rode Piste: 28 km
    • Blauwe piste: 19 km
  • Skiliften (totaal 20 liften) : 14 sleeplift(en), 5 stoeltjeslift(en), 1 gondel(s)

Oostenrijk